PERHATIAN!! Khas untuk anda yang nak belajar buat "lifetime pasif income" melalui Youtube sahaja..


Rahsia Buat Duit Ekstra

Sehingga US$100 Seminggu

Dan Lebih, Dengan Youtube

Nak Buat Duit Macam Dalam Video Atas Ni?

Boleh !!

Jom kita sama-sama belajar..


Dari : MD LATIFF AMRAN (www.masterlatif.com)

 

Kepada: Anda Yang Sedang Membaca Dan Berminat Ketahui Rahsia Jana Pendapatan Dengan Youtube

 

Hai, assalamualaikum dan salam sejahtera..

Saya Latif, seorang Youtuber dari Malaysia yang jana pendapatan secara pasif dengan Youtube.

Boleh semak status Youtube saya di sini: KLIK SINI

 

Ini adalah screenshot projection untuk salah satu channel Youtube saya.

Ini pula adalah screenshot transaksi duit Youtube yang masuk ke akaun bank saya di Malaysia.

duit youtube masuk bank

Dan yang ini.. projection akaun Youtube PewDiePie, iaitu Youtuber yang terima bayaran paling tinggi di dunia.

duit youtube masuk bank

PewDiePie dapat USD15juta hanya dengan upload video main game dan upload video beliau membebel kat Youtube.

duit youtube masuk bank

duit youtube masuk bank

Check sendiri kat sini : PewDiePie Income

Ini pula Ryan, budak kecik baru berusia 6 tahun yang dapat USD11juta tahun 2017.

duit youtube masuk bank

Check sendiri kat sini : Ryan Toys Review Income

Amacam? Banyak kan?

Konsepnya mudah je.

>> Upload video ke Youtube dan nanti akan keluar iklan bila orang tonton video kat channel kita.

>> Syarikat yang beriklan akan bayar kepada Google.

>> Google bayar anda atas paparan iklan atau bila ada orang klik iklan tersebut.

Straight to the point..

>> Saya nak kongsi secara terhad, cara saya dan rakan buat duit melalui Youtube. <<
>> Cara yang mudah dan berkesan, yang anda boleh lakukan sendiri. <<
>> Dan anda akan dapat rahsia, bagaimana nak dapat duit Youtube macam ni. <<
duit youtube video 1

duit youtube video 2

duit youtube video 3

duit youtube video 4

Pendapatan berterusan seumur hidup selagi ada yang tonton video anda.

Contoh video saya ni, dah bertahun-tahun sampai hari ni pun masih aktif ditonton.

lifetime views 1

lifetime views 2

Apa Yang Anda Dapat?

Online coaching dari saya, cara buat duit melalui Youtube.
 

Dan saya juga siapkan siapkan video berikut supaya anda boleh tonton berulang kali.

video dan bonus

S: Saya newbie, boleh ke saya buat Duit Youtube ni? Saya tak reti la buat video..
J: Saya tunjukkan rahsia paling gila, yang sebenarnya tak perlu buat atau edit video pun. Guna video orang lain pun anda boleh buat duit.

S: Ada perlukan modal lain lagi ke selepas coaching Duit Youtube? 
J: Ada smartphone? Dah boleh mula. Lagi bagus kalau ada pc/laptop. Ada software dan app PERCUMA. Nak lagi advanced, boleh guna software berbayar tapi tak semestinya perlu.

S: Adakah income saya nanti datang dari program Adsense sahaja? 
J: Tidak. Sebenarnya bukan Adsense sahaja, anda jugak boleh terima komisyen dari program Shareable atau program-program affiliate lain termasuk affiliate tempatan seperti Lazada, Zalora dan sebagainya. Buat masa ini, saya share untuk Google Adsense dahulu..

S: Saya jenis pemalu dan tak pernah pun tayang muka kat video. Boleh ke? 
J: Anda boleh buat income Youtube ini dengan rakam screen pc anda, rakam anda main game, apps atau reupload video orang lain.

Diskaun 70% Untuk Masa Terhad Sahaja!

Siapa cepat dia dapat.

Samada ada lepas ni saya tutup coaching atau..

Untuk masa yang terhad, anda boleh dapatkan coaching buat Duit Youtube pada harga yang murah, dengan diskaun 70% sah untuk masa yang terhad sahaja…

BIASA:

RM500 RM370

PROMOSI:

RM150

Dan satu lagi, lebih 300 video ready to use (sedia guna tanpa perlu edit) yang saya sebutkan sebelum ni hanya bertahan 2-3 bulan dari sekarang.
 

Lepas tu, niche tersebut mungkin akan jadi suam-suam kuku sikit.
Walaupun niche tersebut adalah evergreen tapi waktu puncaknya adalah 2-3 bulan ni sahaja.
 

Lepas ni, kita sama-sama boleh kongsi, borak-borak dan discuss apa sahaja tentang buat duit Youtube selagi mana kita boleh berhubung samada secara personal atau dalam kumpulan.
 

Join Sekarang dan belajar cara buat duit automatik dan pasif dari Google Adsense, affiliate, jual beli aktif, review atau penajaan (sponsorship) !
video dan bonus
S: Ada jaminan?
J: Dijamin 100% yang anda akan :
1. Dapat tips, trik dan strategi berkesan untuk tarik trafik sebagai penonton video di channel anda.
Lebih tinggi views, lebih tinggi kadar klik pada iklan, lebih banyak anda boleh dapat duit Youtube.
 

2. Dapat belajar dan boleh lakukan berulang kali untuk sebanyak mana channel yang anda mahu.
 

Anda perlu faham bahawa:
Jumlah pendapatan dan tempoh masa adalah bergantung kepada pelbagai faktor. Hasil adalah berbeza.

 

 

Diskaun 70% Untuk Masa Terhad Sahaja!

Untuk masa yang terhad, anda boleh join coaching buat Duit Youtube
dengan diskaun 70% sah untuk masa yang terhad sahaja…
video dan bonus

BIASA:

RM500 RM370

PROMOSI:

RM150

 

1. Transfer/bank-in ke akaun di atas.
2. Hantarkan maklumat bayaran / screenshot ke 0184024608.
3. Admin akan dimasukkan anda ke dalam secret group untuk bermula.

Untuk bantuan hubungi:0184024608

latif